Vakkundig en Veelzijdig

Ons bedrijf


Elektro-Technisch Buro H. Kox is gevestigd met het bedrijf in Veldhoven gelegen in de provincie Noord-Brabant. Wij zijn nog een echt familiebedrijf ... van vader op zoon.


Ons bedrijf is gespecialiseerd op tal van terreinen binnen de elektrotechnische installatietechniek. Wij mogen ons dan ook all round noemen met ruim 30 jaar ervaring.


Ons werkgebied strekt zich uit over de gehele regio en soms ook daarbuiten. WIj werken voor particulieren, bedrijven en aannemers.


Dankzij onze jarenlange ervaring in het boeiende vak hebben wij enorm veel kennis opgedaan. Ons vak is voortdurend in beweging en wij volgen alle ontwikkelingen op de voet.


De moderne tijd heeft veel nieuwe oplossingen gebracht die naast praktisch ook in veel gevallen zeer efficiënt zijn. Wij leggen de diverse mogelijkheden voor u naast elkaar.


Wij vinden het zeer belangrijk om ons volledig in te leven in de wensen van de klant. Wij brengen dan ook altijd, voordat wij starten met onze werkzaamheden, alles in kaart zodat het precies duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren. Dit voorkomt verrassingen achteraf.


Indien u plannen heeft of misschien nog hele prille ideeën bel of mail ons dan voor een afspraak. Wij denken graag met u mee en geven altijd een advies op maat. Kosteloos en geheel vrijblijvend.